USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький виконком знову «передумав»: Cherry працюватиме до ранку

8 Березня 2011 12:43
На черговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради його члени прийняли рішення

Про це повідомив регіональний представник ГМ ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

Цікаво, що питання про розгляд режиму роботи цього нічного клубу не було внесено до переліку питань. Воно було внесене на усну пропозицію члена виконкому, свободівця Євгена Мельника, який, до слова, з’явився на засіданні виконкому незадовго до його закінчення.

Як вказує представник ОПОРИ, цей розважальний заклад знаходиться у сфері інтересів іншого «свободівця» – депутата Луцької міської ради.

Через конфлікт між власником клубу та мешканцями прилеглих будинків, які скаржились на гамір та безлад у дворі, виконком довго не міг визначитись, чи надавати дозвіл на роботу клубу до 4:00 ранку.

Раніше це питання вже тричі ставало предметом розгляду виконкому, однак не набрало необхідної кількості голосів. Тож заклад повинен був працювати лише до 22:00.

Несподівана одностайність

Євген Мельник приєднався до своїх колег під кінець засідання виконкому 3 березня. Його запізнення було пов’язане з участю у сесії Волинської облради, депутатом якої він є.

Однак, як стало зрозуміло згодом, Мельника на виконкомі цікавило лише одне питання – режим роботи нічного клубу Cherry.

У порядку денному засідання виконкому 3 березня цього питання не було. Однак Мельник наприкінці засідання наполіг, щоб це питання розглянули повторно.

Крім того, що це питання не було включене до порядку денного, так ще й не було підготовлено відповідного проекту рішення. Фактично сталось так, що «свободівець» з голосу вніс пропозицію підтримати підприємця, аби клуб і далі працював, і тут же розпочалось голосування.

Тобто члени виконкому проголосували за питання, що не було навіть чітко сформульоване, без внесення його до порядку денного і без відповідного проекту рішення.

Тому таке рішення, через недотримання відповідної процедури, – сумнівне з точку зору правомірності. За нього проголосувало 7 з 8 присутніх членів виконкому.

Цікаво, що в цій ситуації учасники засідання, на відміну від прийнятої практики голосування шляхом погодження, проголосували чомусь шляхом підняття рук, - каже представник ОПОРИ Михайло Шелеп.

Романюк теж передумав

Рішення про дозвіл нічному клубу Cherry працювати до четвертої години ранку підтримав і міський голова Микола Романюк, - зазначають експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу.

Хоча, ще рівно два тижні тому, коли на попередньому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради це питання розглядалось за участі мешканців прилеглих до клубу будинків, міський голова показово не підтримав дане рішення.

Натомість зараз, коли громадськість була відсутня - Романюк спокійно голосував «за».

Так само змінив свою думку і Віктор Чорнуха. Представники від ВО «Батьківщина» теж одноголосно підтримали це рішення.

Що цікаво, більшість журналістів не була присутня при цьому голосуванні, а отже громадськість і не знала про таке рішення з цього питання.

Сайт міської ради, який оперативно інформує лучан про рішення виконкому, також не містить інформації про розгляд зазначеного питання.

Інший показовий момент – це вперте лобіювання членом виконкому, «свободівцем» Євгеном Мельником, бізнес-інтересів свого коллеги, - каже Михайло Шелеп.

«Таке відверте лобіювання цього питання спостерігається вже другий місяць. У таких діях брали участь й інші депутати від ВО «Свобода», зокрема з міської ради, які були членами спеціально створеної комісії для вивчення цього питання», - зазначає представник ОПОРИ.

«І це відбувається попри те, що самі депутати міськради-«свободівці» неодноразово заявляли про підтримку їхньою політичною силою усіх підприємців. Наразі ж все зводиться до вибіркової підтримки саме «своїх» бізнесменів…», - йдеться у повідомленні представника ОПОРИ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Любі свині Показати IP 8 Березня 2011 14:25
Ну що сказати - напівдуркуватий Боруцький, пацан Калахан,"чортик з табакерки" Мельник - то і є еліта Луцька??? Я розумію,що треба захищати інтереси Чернецького, але щоб тільки його і так нагло??? При таких підходах Тягнибоку на слідуючих виборах нічого не світить...
Відвідувач "Чері" Показати IP 8 Березня 2011 17:54
"Чері" - це доїльний апарат в центрі міста. Проведена відповідна робота з відповідними подачками і люди голосують по-іншому. А завтра "Сволота" проголосує так, як їй скажуть. Рука руку миє.
Anti-Mafia Показати IP 8 Березня 2011 18:26
Нічого дивного, бізнесмен Мельник, по якому було відкрито і "зам'ято" ряд кримінальних справ підтримав бізнесмена-"патрійота" Чернецького... Сон розуму породжує "свободу"!І націоналізм тут ні причому ...
жежерун Показати IP 9 Березня 2011 10:05
...щось свободівці вже про бандеру забули...мабуть так поринули в бізнес-лобіювання, що невтямки...
Антифашист Показати IP 9 Березня 2011 11:59
Ну канєшно вони його будуть лобіювати, не так давно Студентська Свобода в чері українську дискотеку проводила, так шо звязок є і причом великий
АРМАДА Показати IP 9 Березня 2011 14:12
П..ц тобі Вітів на виборах. 0,00001% твій рейтинг. Рєшали:)
Ольга Показати IP 9 Березня 2011 14:17
Пустовіт і Ко продажні. Ганьба зрадникам. Пустовіт зрадив БЮТ зрадив Юлю.
ГАНЬБА Показати IP 9 Березня 2011 14:52
А завтра "Сволота" проголосує так, як їй скажуть-100% МОЛОДЕЦЬ коментатор-дуже влучно.Ганьба такому підбору людей у патріотичну партію. Голосувати за них не буду вже ніколи!
Гренада Показати IP 9 Березня 2011 15:19
Пустовіту немає кого зраджувати. Юлі песець. Вона вже три пари трусів готує в Лукянівку. Пустовіт дуже тверезо оцінює обстановку.
лучанин Показати IP 9 Березня 2011 17:41
вітаємо жителів прилеглих будинків- ваша праця не просто пропала - вона показала вам хто у вашому домі хазяїн.
Лучанин Показати IP 9 Березня 2011 22:54
Ну хоч щось комусь дійшло. Тепер залишилось ще й інші партії зрозуміти. Такими темпами можливо дійсно скоро буде можливе життя в цій країні...
Лучанин Показати IP 10 Березня 2011 15:04
Як на мене, то тут чітко прослідковується бізнесінтерес основних конкурентів. Просто потрібно підняти ціни на вхідні квитки. З виручених коштів "поділитись з сусідами". Тоді перестануть жалітись й конкуренти будуть вдоволені.
незацікавлений Показати IP 10 Березня 2011 15:59
наскільки мені відомо то деякі члени виконкому навпаки лобіювали ЗАКРИТТЯ "Чері".
хтось Показати IP 11 Березня 2011 09:37
А чому власне так придерлися до Черрі? з такими заявками можна позакривати всі нічні клуби і ще багато фірм. Особисто я дії Мельника розумію як захист приватних підприємців які в наші часи мають не найкращі умови для роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus