USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцький замок» збільшить тираж? ОНОВЛЕНО

2 Грудня 2011 14:03
У планах міської влади збільшити наклад комунальної газети «Луцький замок».
Про це йшлося під час засідання виконкому міськради 2 грудня.

Головний редактор газети Віктор Трофимчук розповів, що видання здійснює широку інформаційну підтримку діяльності міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб. «Серед пріоритетних тем – прийняті міською радою, міським головою, виконавчим комітетом та іншими виконавчими органами нормативні акти, програмні документи та інші рішення», - доповів головний редактор.

За його словами, за 10 місяців 2011 року комунальне підприємство «Газета «Луцький замок» отримало 380 тисяч гривень доходів. Водночас збитки за цей період вимірюються майже 66 тисячами гривень.

«Одна з головних причин збитковості полягає у тому, що значні кошти було витрачено на переїзд та облаштування нового приміщення редакції», - пояснив Трофимчук.

За словами головного редактора, аби поліпшити фінансовий стан газети варто створити власну мережу кіосків для її продажу. Також потрібен окремий штат розповсюджувачів, які будуть реалізовувати пресу в комунальному транспорті.

Виконком міськради вирішив підтримати заходи зі збільшення тиражу газети і її популяризації.

Окрім того, заступник міського голови Юрій Вербич запропонував продовжити термін дії контракту із головним редактором «Луцького замку». Члени виконкому погодилися з Вербичем і вирішили, саме Трофимчук очолюватиме газету впродовж наступних чотирьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Стрийко Показати IP 2 Грудня 2011 14:25
Ну звісно, треба переставляти ліжка... З такими пропозиціями редактора наступного року збитки газети потрояться!
Вуйко Показати IP 2 Грудня 2011 17:28
А хто його читає?
Романенко Показати IP 2 Грудня 2011 19:41
До Вуйко. Вся міська рада )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus