USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Львівгазвидобуванню» відмовили у волинських надрах

30 Січня 2017 09:38
Газопромислове управління «Львівгазвидобування» вже тричі отримувало відмову на використання надр, оскільки податки оминатимуть місцеві волинські бюджети. Тому готується круглий стіл для пошуку компромісу.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 30-го січня.

Він повідомив, що підписав розпорядження, аби зібралися керівники області та підприємства й знайшли можливість газовидобування в області.

«Голова облдержадміністрації підписав лист зі зверненням на голову газопромислового управління «Львівгазвидобування», яке входить до структури ПАТ «Укргазвидобування». У листі вказано про пропозицію провести тристоронню зустріч з головами ОДА і облради з питань розробки газоносних родовищ, щоб знайти компроміс», - розповів Гунчик.

Зауважимо, що раніше депутати облради давали відмову посилаючись на те, що підприємство зареєстроване у Львівській, а не Волинській області. Відповідно в місцеві та обласний бюджет ні копійки податків не йшло б.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
як сміття Показати IP 30 Січня 2017 10:20
то на Волинь а бабло собі в галицію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus