USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівські митники виявили 34 контрабандні Starlink та медобладнання на мільйон гривень

14 Лютого 2024 13:05
41-річний житель Чернівецької області, прямуючи з Польщі через пункт пропуску «Шегині–Медика», для проходження митного контролю обрав смугу руху «червоний коридор», де вказав, що переміщує лише вживані металевий ящик і холодильник.

Про це інформує Львівська митниця.

Під час огляду мікроавтобуса Mercedes-Benz в багажному відділенні митники спільно з робочою групою Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби виявили 34 супутникові системи Starlink, а також медобладнання торгових марок Visiometrics і AEONMED.

Читати ще: Волинські митники в гумвантажі знайшли нових речей на два мільйони

За цим фактом посадовці митниці склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus