USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Львівський штрудель»: улюблена кав’ярня лучан та «золоте» місце для туристів

5 Червня 2017 09:00
Багато хто погодиться, що їжа – це не лише фізіологічна потреба для існування, а й певна філософія. Вона передає безліч емоцій, залежно від страви, атмосфери та компанії. Уявімо, що ми сидимо на літній терасі десь у центрі Львова, куштуємо ще теплий, пухкий круасан, политий ніжним молочним шоколадом, та смакуємо запашною кавою...

Намалювавши у своїй голові цю картину, перше, що спадає на думку у пересічного лучанина, – «Львівський Штрудель». До слова, понад місяць тому заклад «БРАВ ПЕРЕДВЕЛИКОДНЮ ПАУЗУ», тому ми вирішили завітати у гості та дізнатись, що ж змінилось?
«Львівський штрудель» чекає на гостей
«Львівський штрудель» чекає на гостей
БУДЬМО ЗНАЙОМІ - КАВІВКА!

Щойно ми зайшли, як офіціанти люб’язно запропонували скуштувати НОВИНКУ закладу – ФІРМОВА НАЛИВКА «КАВІВКА». Наливають по 25 грамів усім гостям і абсолютно БЕЗКОШТОВНО.
Охолоджена кавівка
Охолоджена кавівка
Поділимось власними враженнями: подають напій в охолоджених чарках і за таких умов напій аж «димить», п'ється м’яко та приємно, має легкі ванільні нотки й міцно виражений аромат кави, лишає протяжний післясмак, який зберігає пам’ять кави, її міць та аромат. Споживання «КАВІВКИ» приносить задоволення не лише естетичне.

Створював рецепт шеф-бармен Андрій Войтюк, який розповів, що напою хотіли надати загадку, аби кожен, хто куштуватиме «КАВІВКУ», міг розкривати її повноту смаку та насолоджуватися ним довгий час.

«Львів має свою фірмову настоянку, а ми створили свою. Справа не з легких, адже потрібне ідеальне співвідношення кавового сиропу, алкоголю та певних спецій, аби створити неповторний смак. Я не хотів, щоб напій був жорстким чи надмірно м’яким. Не планував також зробити його звичайним ароматним слабоалкогольним чи просто солодким з міцністю горілки...», - захопливо розповідає шеф-бармен.
Кавівка смакує із круасаном
Кавівка смакує із круасаном
Марія Хромова та Андрій Войтюк
Марія Хромова та Андрій Войтюк
Окрім цього, для креативних людей та тих, хто хоче потішити друзів, її можна взяти із собою як подарунок, адже оформлення приємно здивує – усе зроблено в кращих традиціях Львова.

СМАЧНІ СПОГАДИ ПРО ЛУЦЬК

Ще одна перлина закладу - ТОРТ «ЛУЦЬК». Це особливий десерт, яким пишаються в кав’ярні. Зваживши на те, що зараз стало популярним робити їстівні подарунки, а не банальні листівки та магнітики, він стане хорошим вибором, щоб приємно здивувати друзів, отримати ексклюзивний та надзвичайно смачний подарунок.
Торт «Луцьк»
Торт «Луцьк»
Як розповідає шеф-кухар Олена Ліштван, над тортом «ЛУЦЬК» кондитери трудились не один тиждень. Адже було чимало розробок, ідей та варіантів, втім, таки вдалося знайти цей ідеальний смак із гармонійним поєднанням усіх інгредієнтів.

«Торт «ЛУЦЬК» уже став улюбленим для багатьох постійних гостей. Адже, окрім вишуканого смаку, гарантуємо чудове оформлення із вежею замку. Багато хто їде в Київ та привозить звідти торт «Київський», тепер з іменним тортом люди повертаються і з Луцька», - наголосила пані Олена.

Коли смачно – це торт «Луцьк»
Коли смачно – це торт «Луцьк»
Хоча кухарі й не розкрили секрет рецепту, втім, скуштувавши його, стає зрозумілим, що приготовлений він із коржів безе з грецькими горіхами, які змащені масляним кремом. Таке поєднання дає можливість відчути смак насолоди. Також любителів солоденького потішить й кожушина торта – глазур із білого шоколаду, якою вкритий «Луцьк».

Зауважимо, що це другий іменний торт на честь назви міста в Україні.
Діти знають, де смачніше
Діти знають, де смачніше
Гостям у кафе «Львівський штрудель» завжди раді
Гостям у кафе «Львівський штрудель» завжди раді
«Львівський Штрудель» - класика жанру, це улюблена кав’ярня лучан та приємна знахідка для туриста. Особисто забігаю сюди до трьох разів на день: на чашечку еспрессо, за чимось солоденьким, та, звичайно, на знижку після 20:00», - говорить менеджер маркетингу закладу Марія Хромова.
Смачна кава та круасан – приємно себе потішити після робочого дня
Смачна кава та круасан – приємно себе потішити після робочого дня
Купувати випічку після 20:00 стає приємніше
Купувати випічку після 20:00 стає приємніше
ДО ЛІТА ГОТОВІ!

Неможливо не помітити і нове меню «Львівського Штруделя», в яке повернулись фаворити минулого літа – ЛЬОДЯНА КАВА, ХОЛОДНИЙ ЧАЙ та КРУАСАНИ З ШИНКОЮ.
Оновлене меню дарує більше насолоди
Оновлене меню дарує більше насолоди
Круасан із шинкою – саме те, що буде смакувати найкраще
Круасан із шинкою – саме те, що буде смакувати найкраще
То ж, як захочете посмакувати духмяною «КАВІВКОЮ» та скуштувати такий смачнючий «Луцьк» - до зустрічі у «Львівському штруделі» на Проспекті Волі, 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 5 Червня 2017 11:29
заправляє всім бувший регіонал скуба!!!!
Читач до лучанин Показати IP 6 Червня 2017 12:56
ні, він керує Львівською майстернею шоколаду.
Ната Показати IP 5 Червня 2017 13:36
А ціни озвучити, хоч приблизно не можна?
!!! Показати IP 7 Червня 2017 13:18
Котищук і Хорзов там "заправляють"
в Показати IP 7 Червня 2017 16:25
«Львівський штрудель»: улюблена кав’ярня лучан. "(С) за сильно сказано навіть враховуючи що це рекламна стаття.
Богдан Показати IP 8 Червня 2017 15:47
Ніколи там не був, давно працює*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus