USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львів’яни мають змогу побачити роботи луцької художниці

24 Листопада 2008 14:00
У Львові, в арт-галереї «Сливка», 21 листопада відкрито виставку луцької художниці Тетяни Наумович-Сензюк. Про це інформують 24 листопада «Волинські Новини».
Діятиме виставка живопису Тетяни Наумович-Сензюк «Де ж лiтечко подiлось?», як повідомляє сайт Львівської мерії,  до 16 грудня арт-салоні «Сливка», що розташований у Львові на вулиці Театральній, 24.
В експозиції представлені роботи, виконані у техніці олійного живопису. Переважно це пейзажі та натюрморти.
Довідково:
Тетяна Наумович-Сензюк народилася 21 березня 1982 року в місті Луцьку в родині художника Петра Сензюка. Навчалася вона у луцькій художній школі, а 2005 році закінчила Волинський державний університет імені Лесі Українки (точніше, інститут мистецтв, кафедру образотворчого декоративно-прикладного мистецтва).
З 2001 року є активним учасником художніх виставок. Художниця активно працює у техніці олійного живопису.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus