USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Лише на Волині дотримуються законів, штрафуючи дорожників?

10 Листопада 2008 13:32
Завтра, 11 листопада, відбудуться засідання суду щодо порушень Служби автомобільних доріг у Волинській області. Про це розповів заступник начальника цієї структури на Волині Михайло Кінах, – повідомляє 10 листопада репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кінаха, від Служби автодоріг вимагають сплатити штрафів на суму понад 240 тисяч гривень. Причина, на думку дорожників, – «зняття родючого шару грунту» при розробці грунтових резервів для відсипки земельного полотна під час реконструкції та капремонті дороги «Київ – Ковель – Ягодин».
Такі санкції, як стверджує Михайло Кінах, накладають лише у Волинській області. За інформацією пана Кінаха, Служба автодоріг зазвичай проводить роботи за наявності частини документів і проводить рекультивацію грунтів після завершення робіт.
«Такий закон діє тільки у Волинській області», – відповів представнику служби автомобільних доріг начальник управління з контролю за використанням та охороною земель у Волинській області Василь Копетюк. За його словами, вимоги виставляються не за знищення родючого шару грунту, а за початок земельних робіт без відповідного дозволу.
«Претензія не до мене, а до закону», – зазначив пан Копетюк. За його словами, на місцях чиниться тиск щодо представників управління з боку інших державних органів по «дорожньому» питанню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 14:57
ох які сумлінні виконавці законів...
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 15:36
хай платять!!! не треба було по рейдерськи зрізати бігборди, та й за це заплатять!!!
Анонім Показати IP 10 Листопада 2008 16:53
А бігборди були погоджені і встановлені за правилами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus