USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лише сьома частина наркоманів Волині проживає у селах

17 Липня 2009 18:40
За кількістю наркозалежних в області лідирує Луцьк. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області Петро Мохнюк.
 
За словами правоохоронця, найбільше наркозалежних зареєстровано у Луцьку – 868. Майже вчетверо менше їх у Володимирі-Волинському та Нововолинську – 258 та 238 відповідно. Також у п’ятірку населених пунктів Волині, що лідирують за кількістю зареєстрованих наркоманів, входять Ковель та Ківерці.
 
Однак Петро Мохнюк зауважив: ці цифри не повною мірою відображають дійсність. «Показники можна помножити на п’ять, а то й на десять», – висловив свою думку начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків.
 
Крім цього, пан Мохнюк розповів, що основна частина споживачів наркотиків проживає у містах. Цьогоріч зареєстрували 1,6 тисячі міських наркоманів та 250 мешканців сіл, які вживають психотропні речовини. У 2008-му це співвідношення виглядало так: 1081 городянин проти 244 жителів сіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus