USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Листівки з України»: спецпроєкт розповість світові про зруйновані культурні об'єкти

9 Липня 2022 00:20
Український інститут розробив цикл листівок про зруйновану чи пошкоджену культурно-матеріальну спадщину в Україні внаслідок воєнних дій РФ.

Про це повідомили в Українському інституті.

Український Інститут за підтримки USAID запускає міжнародну кампанію "Листівки з України"/"Postcards from Ukraine", яка покаже світові зруйновані історичні та культурні памʼятки України.

Вона розповість про завдану шкоду українській культурі окупантами внаслідок бомбардувань та обстрілів під час повномасштабної війни, яку Росія розпочала проти України 24 лютого 2022 року.

У рамках проєкту буде випущено понад 100 листівок про об’єкти культурної спадщини з різних регіонів України українською та англійською мовами, кожна з яких розповідатиме історію конкретної культурної пам’ятки, яка зазнала пошкодження. Детально ознайомитися з листівками можна на сайті проєкту, який постійно оновлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus