USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Литовці зібрали $250 тис. на морський дрон для України та оберуть йому ім'я

13 Листопада 2022 20:47
У Литві зібрали 250 тис. доларів на ще один морський дрон для України.

Про це повідомив голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров.

Зазначається, що литовський журналіст Андрюс Тапінас разом із народом Литви зібрали 250 тис. доларів на ще один морський дрон для України. Кошти передадуть через United24.

Крім того, ім’я цьому дрону оберуть самі литовці.

«Президент Зеленський запустив ініціативу зібрати армію зі 100 морських безпілотників для захисту українських міст і ударів по російських кораблях у Чорному морі.

Литовці зібрали подарунок для Путіна та приєдналися до цієї армії з $250 000, щоб купити перший такий дрон! З днем народження, м@&@%*ер!» – написав журналіст Андрюс Тапінас у своєму Twitter.

Нагадаємо, 11 листопада було оголошено про початок збору коштів на перший флот морських дронів через платформу United24. Вартість одного такого – 10 млн гривень.

На перший морський дрон назбирали менше ніж за годину і назвали його «Херсон». Другий назвуть «Севастополем»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus