USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Лицемірство президента: Порошенко голосував за скорочення армії на третину

28 Березня 2019 17:34
Чинний президент Петро Порошенко в 2006 році, коли був народним депутатом у складі фракції «Наша Україна» голосував за закон про скорочення армії «Про чисельність Збройних Сил України на 2007-2011 роки». Тоді закон прийняли 269 голосами, за який проголосували всі партії парламенту. Результати тодішнього голосування показав колишній народний депутат Єгор Фірсов, пише ZN.

Ймовірно, чинний президент лицемірить, коли звинувачує в розвалі армії усіх, крім себе.

«А чи знаєте ви, що Петро Порошенко будучи народним депутатом України сам голосував за скорочення армії? Тобто робив саме те, в чому сьогодні він і всякі пройдисвіти у нього на підтанцьовці звинувачують Анатолія Гриценка. Так-так, це дуже смішно, проте це факт. Сайт Верховної Ради нічого не забуває», – написав Фірсов у своєму блозі на «Українській правді».

Він уточнив, що закон передбачав поетапне скорочення армії з 200 тис. до 143 тис. осіб. Фракція «Наша Україна» тоді голосувала за закон майже в повному складі, і Петро Порошенко – в тому числі. Також закон підтримали чинний голова РНБО Олександр Турчинов та голова комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

«Насправді, я не вважаю, що це скорочення тоді було неправильним. У 2006 році ніхто не міг знати, що буде в 2014-му. А сама армія дійсно потребувала реформування. Тому огульно звинувачувати Порошенка в розвалі Збройних Сил не збираюся. ...Головний недолік Порошенко – це його брехливість і фальш. ...Показний патріотизм президента – з тієї ж опери. Так що відтепер знайте: кожен порохобот, який звинувачує Гриценка в розвалі армії? одночасно кидає камінь і в свого боса», – зазначив Фірсов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 28 Березня 2019 18:20
Где же вы антипорохоботы нынешние с вашими разоблачениями были в 2014-ом, когда на трон короновали ПОПа? А може не бачили очі, що вибирали?
ан Показати IP 29 Березня 2019 10:14
він пройшов через свою обіцянку закінчити війну за пару годин. А ще думали такий успішний бізнесмен . то і країну зробить успішною. а виявилось-" не все те золото що блищить"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus