USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Любешівський «Мерседес» збив велосипедиста

17 Червня 2009 10:13
На автодорозі Любна – Любешів на Волині «Мерседес» біля села Залізниця збив велосипедиста. Про це 17 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує сайт УМВС в області, дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік села Залізниця Любешівського району Волині. Власне, 31-річний мешканець Любешова, керуючи «Мерседесом», збив 24-річного велосипедиста.
 
Окрім того, в іншій ДТП учора постраждав уже водій автівки. На автодорозі Луцьк – Горохів біля повороту на село Ратнів 25-річний парубок не впорався з керуванням машиною «Форд Мондео» і зіткнувся із придорожнім деревом. Унаслідок ДТП водія із тілесними ушкодженнями шпиталізували  до луцької міської лікарні.
 
Також на лікарняному ліжку завершився вояж на скутері для 19-річного лучанина. Його на вулиці Стрілецькій обласного центру збив 53-річний житель села Радомишль, керуючи автівкою «Део».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus