USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Під колесами авто загинув 18-річний волинянин

6 Квітня 2015 13:07
Цими вихідними на Волині трапилася низка дорожньо-транспортних пригод із постраждалими, серед них і 18-річний юнак, який загинув на місці події, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

ДТП зафіксовані на території Ковельського, Володимир-Волинського та Луцького районів.

Так, 4 квітня близько 18:30 в Ковелі на вулиці Незалежності 36-річний місцевий житель, водій автомобіля «Фіат Добло», виконуючи маневр повороту, здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП 81-річний пенсіонер отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

5 квітня о 17:50 32-річний водій автомобіля «Ауді А-6», житель Ковеля, рухаючись вулицею Володимирська із селища Турійськ, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора і в результаті зіткнувся з вантажним автомобілем «Рено Магнум» із причепом під керуванням 42-річного жителя Дніпропетровська. Внаслідок ДТП 13-річний пасажир автомобіля «Ауді А-6» отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню.

5 квітня о 21:30 в селі Зимне Володимир-Волинського району на вулиці Монастирській 27-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Вольксваген Пассат», не вибрав безпечної швидкості руху і збив 18-річного пішохода, місцевого жителя, який рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок наїзду пішохід загинув на місці аварії.

Також 5 квітня близько 22:00 у селі Струмівка Луцького району 45-річний лучанин, керуючи автомобілем «БМВ 745», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і на перехресті з круговим рухом збив 18-річного місцевого жителя. Після цього автомобіль з`їхав у кювет. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

За фактами ДТП ведеться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus