USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лижні змагання для всіх волинян

14 Лютого 2013 13:41
Волиняни можуть взяти участь у змаганнях на лижах.

Поїздити на лижах навипередки всі бажаючі зможуть уже цієї п’ятниці, 15 лютого, в рамках міжобласних змагань за програмою Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима», що відбудуться в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, як інформують організатори заходу Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Волинське обласне відділення НОК України.

До участі у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які не мають протипоказань до занять фізичною культурою. Лижні перегони відбуватимуться у 5 різних вікових категоріях. Головною метою заходу є залучити населення до занять фізкультурою та спортом, а також до здорового способу життя

Прибуття та реєстрація учасників триватиме до 11.30. Змагання почнуться о 12.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ursa Показати IP 15 Лютого 2013 00:00
Фигня, что рабочий день :) Организаторы хоть чем-то думают перед тем, как назначать даты? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus