USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку планують збільшити штат КЗ «Спорт для всіх»

26 Вересня 2016 12:26
Комунальний заклад «Спорт для всіх» просить збільшити штат на 4 одиниці.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 26 вересня.

Так, директор закладу Наталія Назарук озвучила прохання збільшити штат з 11 до 15 чоловік. Зокрема, двох людей просять для роботи в приміщеннях, що по проспекту Грушевського,12 та на вулиці Львівській, 63а, які передали закладу. Там потрібні люди, які б організовували роботу цих клубів на мікрорайоні.

Крім того, просять в закладі працівника, яка б працювала в сфері електронних закупівель по системі «PROZORRO» та людину, яка б відповідала за проведення ремонтних робіт.

Фінансове забезпечення цих вакансій до кінця року – 32,640 тисячі гривень. Також цього року заклад просить встановити лічильник електроенергії в спортивному клубі «Атлет», де вже завершили ремонт і почали працювати тренери. Сума на лічильник невелика – 4,3 тисячі гривень.

Крім того, «Спорт для всіх» хоче 135 тисяч гривень на ремонт приміщень спортклубів «Стріла» (бульвар Дружби Народів) та «Білий м’яч» (вулиця Кравчука).

Депутати вирішили підтримати звернення і направити його на розгляд бюджетної комісії. Зокрема, цього року пропонують відшукати кошти на нові штатні одиниці та лічильник. А кошти на ремонт приміщень - закласти в бюджеті 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знаю Показати IP 26 Вересня 2016 12:58
звідки взяли таку ціну на електролічильник аж 4.5 тис. грн. Його реальна ціна з установкою 600грн. Інформацію по ціні можна перевірити в Обленерго.
сбу Показати IP 26 Вересня 2016 17:11
а вкрасти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus