USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Магія цифр: Андрухович презентує нову книгу

11 Листопада 2011 13:22
Нову книгу «Лексикон інтимних міст» представить сьогодні, 11.11.11 український письменник Юрій Андрухович у Києві. У книзі описані 111 міст, у яких побував автор.

Про це інформує «Кореспондент.net».

За словами письменника, ця магічна дата визначилася сама собою, адже у книзі описано 111 міст, в яких він побував. Ще до виходу «Лексикону…» його недрукованими сторінками подорожували учасники онлайн-гри, відгадуючи зашифровані міста. Саме під час презентації визначаться переможці, які отримають від автора книги у подарунок.

Презентації передуватиме автограф-сесія Юрія Андруховича.

Крім того, завтра відбудеться додаткова автограф- і фотосесія з участю Андруховича.

Як повідомлялося раніше, Лексикон інтимних міст складається з автобіографічних оповідань, які розкажуть читачам про життя та пригоди письменника в різних містах України і світу. Всього в книгу ввійшло 111 текстів. Це найбільший за обсягом твір Андруховича.

Розташовані в алфавітному порядку за географічним назвам, ці різножанрові тексти - від есе та оповідань до віршів у прозі - разом становлять автобіографічний атлас світу письменника. Книга містить 500 сторінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus