USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Магнітні бурі у грудні: календар небезпечних дат

1 Грудня 2022 06:42
За попередніми прогнозами даних Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у грудні 2022 року буде три періоди магнітних бур, які вплинуть на метеозалежних людей.

Наступного місяця очікують магнітні бурі різних потужностей. Одні з них можуть спровокувати загострення проблем зі здоров'ям, а інші – пригнічений настрій і дратівливість. Щоб заздалегідь подбати про себе, фахівці радять запам’ятати наступні дати:

7-10 грудня – магнітна буря середньої інтенсивності;

15–17 грудня – магнітна буря середньої інтенсивності;

21–23 грудня – слабка магнітна буря.
7 грудня розпочнеться перше магнітне коливання місяця, яке буде відчутне. Ця магнітна буря буде середньої потужності й триватиме впродовж кількох днів – до 10 грудня.

15 грудня очікуйте сильну магнітну бурю. До 17 грудня вона вплине на ваш стан, тож максимально намагайтеся оминати стресові ситуації. Також уважно слідкуйте за змінами у своєму організмі.

Наступне магнітне коливання буде незначної інтенсивності – 21 грудня.

Зверніть увагу на стан свого здоров'я, відмовтеся від шкідливих звичок та перейдіть на здоровий раціон. Будьте особливо уважні, адже такі магнітні коливання впливатимуть на ваш настрій та на загальне самопочуття. Навіть може бути небезпечно сідати за кермо. Триватиме це магнітне коливання протягом кількох днів – до 23 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus