USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Макс Кідрук презентував у Луцьку новий роман-трилер

29 Вересня 2016 20:55
Про особливості використання дефібриляторів під час серцево-легеневої реанімації, походження мітохондрій у клітинах еукаріотів та дію зорового механізму людини говорив у Луцьку письменник Макс Кідрук. Презентація нового роману-трилера «Зазирни у мої сни» відбулася 28 вересня о 19:00 у клубі «Сучасник». Організатором заходу стало мистецьке об’єднання «стендаЛь».

«Історія про маленького хлопчика з Рівного, який у два роки потрапляє до лікарні, де йому роблять операцію… Під час перебування під наркозом у хлопчика Теодора на 36 секунд зупиняється серце. Потім серцева активність відновлюється, - таке теж трапляється. Але впродовж цих 36 секунд хлопчик перебував деінде, десь не тут. Там, де він був, щось вхопилося за нього і повернулося сюди з ним. І це «Щось» турбує його у снах. І воно настільки потужне, що поступово перебирається зі снів у реальне життя», - інтригує автор.

Квитки «на Кідрука» у Луцьку майже повністю розійшлися. Організаторам навіть довелося шукати додаткові стільці для охочих послухати автора «ЗУМС» (а їх було більше 150) . А все тому, що презентації Макса не обмежуються читанням уривків власного твору. Він привіз лучанам повноцінну лекцію, яка повинна полегшити читачам розуміння роману. Тут ішлося зокрема про дефібрилятори під час серцево-легеневої реанімації, і навіть про механізм «зчитування» сну, описаний у романі.

Окрім презентації нового роману, Макс Кідрук розповів про «ДНК» - роман у співавторстві зі ще шістьома українськими авторами: Іреною Карпою, Сергієм Жаданом, Юрієм Винничуком, Олександром «Фоззі» Сидоренко, Андрієм Кокотюхою та Володимиром Рафеєнком.

Згідно своєї традиції, автор повинен був коротко анонсувати новий роман, над яким він зараз працює. Однак, цього разу Кідрук нічого, крім назви, читачам не відкрив. Роман «Не озирайся і мовчи» обіцяє стати літературною інтригою 2016 – 2017 років.

Луцьк був третім містом всеукраїнського туру на підтримку нового трилера. Загалом письменник відвідає 25 міст України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus