USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Маленькій Насті терміново збирають кошти на лікування

2 Березня 2017 14:03
У маленької Насті Абрамчук, яка нині лежить у Волинській обласній дитячій лікарні, під обстеження виявили страшний діагноз – гліобластома стовбурових відділів головного мозку з дифузним характером росту.

Дівчинка народилася здоровою. Але зараз вона не може сидіти, ходити і майже не говорить. Зараз стан дитини стабільно важкий, інформує Вісник.

Насті призначили курс хіміотерапії та опромінення, але через 13 днів опромінення відмінили, адже стан Насті лише погіршився.

Батьки дитини звернулися за консультацією в ізраїльську клініку. Хоча консультація обійшлася родині у 1200 євро, стратегію боротьби з недугою так і не визначили. Лікар, який консультував Абрамчуків, повідомив, без результатів біопсії він не може сказати, яке саме лікування Насті потрібне.

Маленьку Настю потрібно везти на лікування в Ізраїль, але коштів на це немає. В сім’ї є ще одна дитина, яка також має проблеми зі здоров’ям.

Батько Сергій Абрамчук збирає документи для того, щоб відвезти свою донечку Настю в Ізраїль й сподівається на небайдужість оточуючих, які допоможуть матеріально. Кожна гривня важлива, адже вона може врятувати життя дівчинки.

Усі, хто бажає допомогти маленькій дівчинці, можуть переказати гроші на картку ПриватБанку № 4149499648111977 (Абрамчук Сергій Петрович).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Співчуваю Показати IP 2 Березня 2017 14:08
ПРОЙДІТЬСЯ ПО ПРОКУРАТУРІ,СУДДЯХ,НАЧАЛЬНИКАХ І ДЕПУТАТАХ....В НИХ ТАМ СТІЛЬКИ ГРОШЕЙ,ЩО ВОНИ САМІ МОЖУТЬ ОПЛАТИТИ ЛІКУВАННЯ....АЛЕ ПИТАННЯ ТУТ ЖАДНОСТІ СТОІТЬ...
Dfcz Показати IP 2 Березня 2017 14:31
Одним треба на лікування а інші басейни бані ресторани краще б на такі потреби допомагали усім щоб допомогти виживати людям . А вони відпочинок і т.д. І держава повинна на це виділяти гроші бо де людям взяти на лікування дороговартісне????? Собі на зарплати і тд є хоч і задекларували такі статки.. Дівчинці допоможи Боже вижити і бути здоровою . Спаси Господи дитину
Da Показати IP 2 Березня 2017 14:53
Там декларації мільйонні...це правда..а слабо дати дитині на лікування???
Катя Показати IP 2 Березня 2017 15:26
Позажиралися вже в тих кріслах..дайте дитині на лікування своло....а така !познімайте з своїх рахунків.як вже накрали ті гроші,то віддайте на благе діло.допоможіть дитині!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus