USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Маленькому лучанину рятували життя тверком та хіп-хопом

24 Липня 2016 23:15
Аби допомогти врятувати життя онкохворому хлопчику, луцькі танцівники, а саме - скандальний дівочий колектив Diva Dance Family та Школа танцю Iron City a.k.a Castle Team, влаштували запальний танцювальний джем.

Батл провели у рамках благодійного арт-пікніку із символічною назвою «Місто щастя», що відбувся цими вихідними біля центрального входу у парк імені Лесі Українки у Луцьку.

Захід тривав протягом усього дня - з11.00 до 19.00 години.
Нагадаємо, арт-пікнік «Місто щастя» влаштували заради допомоги онкохворому 10-річному хлопчику Микиті Музичку.

Організатори заходу - Волинська обласна організація "Радість дитинства".

У програмі заходу відбувся концерт від дитячого вокального ансамблю «Співаночка» та вихованців музичної школи №1, фотоконкурс Міс і Містер «Міста Щастя», фотосушка, та ще багато цікавого і корисного.

Окрім того, на території заходу протягом дня функціонували дві фотозони.
Усі охочі мали змогу взяти участь у різноманітних тематичних майстер-класах («Кольорові розмальовки», «Намалюймо Місто Щастя», «Рибка з крупи» тощо).

Загалом, під час арт-пікніку на лікування маленького Микитки організаторам вдалось зібрати 2 446 гривень.
Організатори заходу подякували за підтримку до підготовки та проведення арт-пікніку благодійникам та іншим небайдужим людям, що долучились до благодійної справи.

Нагадаємо, у 9-річного Микити Музичка під час проведені МРТ головного мозку лікарі виявили 25-сантиметрове утворення у ділянці 3 шлуночка. 6 червня у хлопчика видалили пухлину в нейрохірургічному відділені Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Його медичний діагноз - гермінома головного мозку 4 стадії злоякісності.

«Згідно з попередніми підрахунками, загальна вартість лікування хлопчика у Ізраїлі складе від 155 000 до 220 000 доларів. Сума для луцької сім’ї є просто непід’ємною, однак, це єдиний шанс на життя!», – інформували волонтери організації «Фундація розвитку громад».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
світлана Показати IP 25 Липня 2016 00:31
МОЛОДЦІ!!!!!!!
12345 Показати IP 25 Липня 2016 13:39
Настоящие, даже не европейцы, а американцы. Да, Карл, и ни одного - представляешь ни одного в вышиванке. Весь этот майдан и был затеян ради того, чтобы стать кем угодно (европейцем, американцем), но только не украинцем.
Хлоп до 12345 Показати IP 25 Липня 2016 15:27
Карл гроші на допомогу дитині дав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus