USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Маленьку мрію мешканців волинського дитбудинку втілили студенти

15 Січня 2015 12:19
Студенти Академії рекреаційних технологій і права 14 січня, в день Святого Василя організували благодійну акцію «Подаруй дитині радість» у Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини.

Кожна дитина заслуговує на свято, на втілення своєї маленької дитячої мрії! А маленькі мешканці дитячих будинків ще й потребують реальної допомоги і підтримки кожного з нас.

Від студентів та викладачів Академії діти отримали в подарунок солодощі та іграшки. Студенти-волентери мали можливість поспілкуватись з малечею, пограти в різні ігри. Зустріч була переповнена радістю, гарним настроєм, щирістю та теплом.

І у холодну зимову пору були відчуті теплі серця діток, блиск в очах та надія на світле та мирне майбутнє.

Не забувайте про тих, хто потребує в цьому житті трішки більше уваги, турботи та тепла, ніж ми. Не залишайтесь байдужими і використовуй всі можливості аби допомогти дітям, які обділені долею. Кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство. Не забуваймо про це!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 15 Січня 2015 15:59
Класні фотки. Студенти молодці! Діти гарнюні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus