USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Маленьких лучан катали на залізниці й розповідали про Україну

24 Серпня 2014 11:31
Дітям з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, опікунських та багатодітних сімей розповіли про незалежність України. Патріотичний захід з нагоди Дня Незалежності відбувся сьогодні, 24 серпня на території Луцької дитячої залізниці.

Захід організували спільно Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді та дитяча залізниця.

Як розповіли організатори, цю зустріч задумали, аби діти знали і розуміли що таке незалежність України, а ще вчилися любити свою державу.

Нагадаємо, Україна відзначає 23 річницю своєї незалежності. У зв’язку з трагічними подіями на Сході, розважальні заходи в Луцьку відмінили. Також сьогодні, 24 серпня, у місті – день жалоби, оскільки саме цього дня місто прощатиметься із загиблим воїном АТО.

Тому захід для дітей обійшовся без пісень. Усі присутні згадали полеглих хвилиною мовчання і слухали патріотичні вірші про Україну.


А згодом, попри дощ, всі разом вирушили у подорож дитячою залізницею від станції «Росинка» до станції «Водограй». Дітей під час подорожі почастували морозивом від меценатів.
До слова, уже за тиждень потяг «Юність» здійснить свою останню подорож у цьому сезоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus