USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Маленький Роман Гальчик, який боровся з раком, помер

31 Липня 2018 10:02
3-річний Роман Гальчик з Нововолинська, який боровся зі злоякісною пухлиною головного мозку, помер. Про це у мережі написала мама хлопчика Світлана.

Хлопчик хворів з лютого 2017-го року. В півтори роки батьки помітили перші симптоми – судоми пальчиків, однак, лікарі тоді радили пити вітаміни та говорили, що переросте. Та влітку з’явився головний біль, нудота та блювання, стан Ромчика погіршився. Він став погано їсти, порушився сон. Батьки звернулися в обласну ліарню в Луцьку. Пройшли КТ, МРТ та низку аналізів. У хлопчика виявили злоякісну пухлину центральної нервової системи, яка швидко росла.

Сьогодні, мама хлопчика повідомила, що дитині стало погано, він впав у кому. Згодом стало відомо, що, на жаль, Рома помер.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття родині хлопчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 31 Липня 2018 11:36
Дуже,дуже шкода.Глибокі співчуття батькам.Найгірше,що могло статися.
хохо Показати IP 31 Липня 2018 13:10
хай Господь Вас потішить. царство небесне янголятку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus