USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

3-річному Роману з Волині необхідна допомога у боротьбі з раком

18 Лютого 2018 21:19
3-річний Роман Гальчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Хлопчик разом з мамою перебуває в турецькій клініці. Діагноз українських лікарів підтвердили, у дитини 4 стадія раку.

Необхідні променева та хіміотерапія, дороговартісні аналізи та переливання крові – Ромчик дуже потребує допомоги небайдужих, інформує БУГ.

Мама хлопчика Світлана Гальчик повідомила, що на даний час вони повністю оплатили основний рахунок, сума якого була 21000 доларів. Але на цьому все не закінчилось. Турецькі лікарі робили гістологічне обстеження пухлин, яке коштує додатково 800$ (теж оплачено вже), і підтвердили діагноз українських лікарів і що у Ромчика 4 стадія раку. Діагноз: Епендимобластома (ПНЕТ) лівої тім’яно-потиличної області.

До курсу радіотерапії в клініці Туреччини рекомендували пройти паралельно хіміотерапію, її будуть вводити Ромчику раз в тиждень по п’ятницях. Першу хімію вже пройшли і оплатили 676$ доларів, потрібно ще п’ять курсів.

«Під час хімії і променів в Роми будуть падати показники крові, тут донорів не шукають, як в нас, точніше шукають місцеві, а іноземці купують. Тому скільки буде коштувати кров і тромбоконцентрат ми ще не знаємо , але судячи по тому, що простий аналіз крові коштує 200$, я собі представляю який ще в нас буде рахунок. Ще ми купуємо ліки тут, промені попекли горло, і спеціальне харчування, бо в сина немає апетиту», – пише мама хлопчика.

Батьки просять небайдужих не лишати їх. Сім’я далі потребує коштів на лікування Ромчика.

Нововолинці долучаються до збору коштів для хлопчика. Влаштовують концерти, майстер класи та інші заходи.

Днями на концерті нововолинських гуртів «Цвях» та «The Seven» зібрали 14 300 гривень, на майстер-класах по рукоділлю, які організовувала місцева майстриня Любов Вавдічік – 2800 грн. Місцева ЗОШ №7 влаштувала акцію по збору макулатури та вилучені кошти передадуть на лікування. Фотографи міста також проводять благодійні фотосесії.

Із сусідніх міст також залучаються небайдужі. Так, НГО «Creative Studio» на майстер-класі з виготовленню валентинок зібрала 5800 грн.

«Хочу ще раз всім подякувати, коли ви пересилаєте, передаєте нам гроші, ви робите дещо більше, ви даєте нам надію, надію, що все буде добре. Ми б не впорались без вас», – дякують батьки усім, хто долучається до боротьби Ромчика з хворобою.

Самостійно зібрати кошти сім’ї Гальчиків важко, тому родина просить усіх небайдужих допомогти хлопчику подолати пухлину. У Ромчика є менший братик, який хоче бачити його здоровим, а батьків щасливими.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
R2-D2 Показати IP 16 Лютого 2018 17:16
Чим зміг - допоміг. Одужуйте!
Знаючий Показати IP 18 Лютого 2018 21:54
Прошу батьків їхати лікуватися в Росію! Проф. онколог Желудкова Ольга Григорьевна! Лечение будет бесплатно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus