USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Мамосюк звітуватиме перед депутатами Луцької міськради

17 Липня 2009 10:31
Луцька міськрада включила до порядку денного позачергової сесії сьогодні, 17 липня, питання про звіт керівника ДКП «Молодість» Світлани Мамосюк. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Після того, як рада взяла проект порядку денного за основу, Світлані Мамосюк закортіло прозвітувати пере депутатами, адже перед виконком не вдалося.
Проти такої ідеї виступив міський голова Боогдан Шиба, зазначивши, що пані Мамосюк мала звітувати пере виконавчим комітетом. «З яких причин цього не сталося, я не знаю», - додав пан Шиба.
Однак пані Мамосюк підтримав колега із фракції БЮТ Вадим Вітинський. Він запропонував надати їй 7-10 хвилин для звіту.
 
Як розповів голова депутатської комісії з питань етики та регламенту Луцькради Анатолій Бубенщиков, профільна комісія з цього приводу прийняла соломонове рішення – «на розгляд ради».
 
Зрештою, міський голова поставив на голосування питання про включення по порядку денного звіту директора ДКП «Молодість», а «за» проголосували 25 депутатів (при потребі 24 голоси).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сашко Показати IP 17 Липня 2009 13:01
От Вам, панове і результат, робіть висновки, наяву конфлікт міської ради та виконкому (Шиби), бо ж якби Мамосюк була така погана, то б не підтримали її 25-ма голосами, а Шиба, як завжди, баба яга проти...
Олександр Показати IP 17 Липня 2009 13:33
Сашко, не будь наївним: як землю без конкурсу роздавати, комунальні обєкти в приватизацію давати то конфлікту нема, а як БЮТівського депутата згідно ЗАКОНУ на виконкомі заслухати вирішили то вона хвора, а на другий день в честь сесії виздоровіла. Ворон ворону око не виклює.
Сашко Показати IP 17 Липня 2009 14:17
Олександру: А ти маєш конкретні приклади роздачі земель без конкурсу чи комунального майна, докази, а не лише пусті слова? Чи так сказав аби хоч щось сказати! Бо виникають підозри, що грязний піар вступає в бій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus