USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Манафорт відмовився свідчити у суді

14 Серпня 2018 21:23
Американський політичний консультант Пол Манафорт вперше виступив на суді, але лише для того, щоб сказати, що не буде давати свідчення.

Він скористався своїм правом на мовчання, повідомляє Новое Время з посиланням на CNN.

У свою чергу, адвокати Манафорта повідомили, що не будуть викликати свідків захисту і не стануть викладати свої аргументи.

Тепер суд повинен перейти до заключних заяв сторін, після чого 12 присяжних розпочнуть обговорення вердикту.

Напередодні прокурори завершили виклад аргументів проти колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа, який звинувачується в податкових і банківських махінаціях.

Прокурори представили понад два десятки свідків, які розповіли про те, як 69-річний Манафорт обманював банки, ухилявся від податків і витрачав величезні суми на розкішний спосіб життя.

Раніше соратник політтехнолога Річард Гейтс заявив, що Манафорт працював із Порошенком під час президентської кампанії 2014 року, але послуги не були оплачені в повному обсязі. В АП заявили, що пропозиції про співпрацю надходили, але не розглядалися.

Манафорт довгий час працював в Україні, консультуючи Партію регіонів і колишнього президента Віктора Януковича. Він також є колишнім керівником передвиборного штабу Дональда Трампа. Манафорту висунуто звинувачення у відмиванні грошей, які він отримав, працюючи в Україні. Його також звинувачують в тому, що він не зареєстрований як " іноземний агент, хоча займався лобіюванням інтересів в США прокремлівського уряду України часів Януковича.

Згідно з документами обвинувачення, Пол Манафорт заробив в Україні 60 мільйонів доларів, надаючи послуги політтехнолога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus