USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клінтон закликає Трампа розкрити інформацію про зв'язки з Росією

15 Серпня 2016 18:59
Передвиборчий штаб Дональда Трампа зобов'язаний розкрити інформацію про свої зв'язки з проросійськими силами, - заявив глава передвиборчого штабу його суперниці, Хілларі Клінтон, Роббі Мук, після того, як в газеті Тhe New York Times опублікували викривальну статтю, - пише newsru.co.il.

У цьому матеріалі стверджувалося, що в період з 2007-го по 2012 року глава передвиборчого штабу Трампа Пол Манафорт отримав 12,7 мільйона доларів від прокремлівської Партії регіонів, очолюваної президентом України Віктором Януковичем. Там також йдеться про те, що Манафорт був основним консультантом Януковича, який втік з країни в листопаді 2013 року.

Українське національне бюро по боротьбі з корупцією виявило перераховані платежі в регістрах бухгалтерського обліку тодішньої правлячої партії, і наразі вивчає багатомільйонні угоди, укладені за допомогою бізнесу Манафорта. Втім, чи отримав він зазначену суму, українські слідчі поки не знають.

Річард Хайбі, адвокат Манафорта, відкидає ці звинувачення, повідомляє сайт новинної служби ВВС.

"Дональд Трамп несе відповідальність за викриття Пола Манафорта та інших активістів його передвиборної кампанії, і їх зв'язки з Росією і прокремлівськими утвореннями, які вони сьогодні, можливо, представляють або ж отримують від них гроші", - наводить видання слова Роббі Мука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 15 Серпня 2016 19:19
Закликай-не закликай, але наступним володарем світу буде пан Трамп! Може то й добре.
аяяй. Показати IP 15 Серпня 2016 21:56
А може Панi!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus