USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Манафорту загрожує понад 300 років в'язниці, - ЗМІ

15 Березня 2018 09:25
Колишньому главі передвиборного штабу Дональда Трампа Полу Манафорту загрожує до 305 років ув'язнення, якщо його визнають винним за всіма пунктами.

Про це повідомив федеральний суддя, інформує CNN.

«Зважаючи на характер звинувачень щодо підсудного і очевидний обсяг доказів проти нього, підсудний з великою ймовірністю проведе решту життя у в'язниці», - заявив суддя окружного суду Вірджинії Т. З. Елліс.

Суддя остерігається, що у Манафорта є фінансові ресурси і міжнародні зв'язки, щоб уникнути суду і залишитися на свободі.

Телеканал підрахував, що якщо Манафорта, якому висувають ухилення від податків, кілька епізодів банківських махінацій і участь у змові, визнають винним за всіма пунктами, то він може отримати 305 років в'язниці.

Нагадаємо, що нова порція звинувачень проти Манафорта складається з 32 пунктів. Зокрема, Манафорта звинуватили в шахрайстві і відмиванні понад 30 мільйонів доларів, отриманих за роботу в Україні.

Також у ЗМІ була інформація, що Манафорт просував інтереси Путіна в США. Зокрема, це начебто робилося через відомого російського олігарха Олега Дерипаску. В той же час останній спростовує ці звинувачення і майже нецензурно коментує зв'язку з Манафортом.

Його діловий партнер Рік Гейтс 23 лютого визнав себе винним у змові проти США і дачі неправдивих свідчень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus