USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Манчестер Сіті» з українцем в основі програв фінал Ліги Чемпіонів. «Челсі» – переможець

30 Травня 2021 09:25
«Челсі» виграв фінал Ліги Чемпіонів у сезоні 2020/2021. В англійському фіналі «Челсі» з рахунком 1:0 здолав «Манчестер Сіті».

Поєдинок пройшов у португальському Порту у суботу 29 травня, повідомляє Українська правда.

Старт першого тайму видався активним для обох команд. Моменти були у Тімо Вернера та Рахіма Стерлінга. На 37-й хвилині українець Олександр Зінченко чудово відіграв у захисті і не дав Каю Хавертцу пробити ворота «Сіті».

Втім на 42-й хвилині «Челсі» вийшов вперед. Хавертц вийшов сам на сам з Едерсоном і пробив у порожні ворота – 1:0.

Другий тайм пройшов у боротьбі і з невеликою кількістю моментів біля обох воріт. «Манчестер Сіті» ніяк не міг пройти захист «синіх», а на 72-й хвилині рахунок ледве не став 2:0. Крістіан Пулішич вибіг сам на сам з воротарем «Сіті», але пробив повз ворота.

Травму отримав лідер команди Кевін Де Брюйне та достроково завершив поєдинок.

У завершальні хвилини «Манчестер Сіті» мав територіальну перевагу, більше атакував, але по-спражньому гольових моментів біля воріт Менді так і не створив. На шостій доданій хвилині «городяни» мали шанс відігратися, але Марез пробив поруч з хрестовиною воріт.

Українець Олександр Зінченко відіграв за «Манчестер» увесь матч, але не зумів допомогти команді виграти у перший раз Лігу Чемпіонів. Він довго не міг підійнятись з поля, а за медаллю підходив зі сльозами на очах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
громадянин України Показати IP 30 Травня 2021 10:31
Челсі не чемпіон, а володар Кубку Ліги Чемпіонів 2020-2021 років.
Бо Показати IP 30 Травня 2021 11:14
Не того гімна співав.
Уболівальник Показати IP 30 Травня 2021 12:01
Молодці гравці ФК "Челсі", показали вискочкам з ФК "МС", що навіть з мільярдним бюджетом вони неспроможні нормально грати у футбол не кажу про те, щоб вигравати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus