USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Мандрівник на «Бандерштаті» – про перехожих та «зірок», яким нічого сказати

7 Серпня 2016 12:19
Історії про звичайних людей, які зустрілися Богдану Логвиненку під час подорожі автостопом у Лісабон, увійшли до нової книги мандрівника «Перехожі».

Богдан Логвиненко розповів про нову книгу на літературній сцені фестивалю «Бандерштат» 7 серпня.

Мандрівник, який відвідав понад 50 країн, каже, що ідея книги «Перехожі» виникла під час двотижневої подорожі автостопом у Лісабон, коли він писав про усіх людей, яких зустрічав, робив їхні фото та публікував розмови з ними у Фейсбук. Повернувшись назад у Південно-Східну Азію, де він мешкав упродовж трьох років, Богдан Логвиненко почав спілкуватися з усіма навколо і зрозумів, що йому страшенно подобається такий формат. Згодом з «Видавництва Старого Лева» йому написали про намір видати цю книгу. Книга з’явиться друком вже через три тижні.
«Перехожі – це прості люди. Лише один раз я хотів потрапити на концерт у Лісабоні до відомої людини, Святослава Вакарчука, але мене до нього не пустили. Потім я зрозумів, що це добре, що історія про нього не вийшла, адже вона зіпсувала б книгу про простих людей», - розповів автор.

З його слів, раніше під час роботи журналістом у «Газеті по-українськи» йому часто доводилося робити інтерв’ю з зірками. Підготовлені питання він надсилав їхнім прес-секретарям, а вже згодом просто слухав заздалегідь підготовані відповіді. Це, мовляв, не мало сенсу, тож йому хотілося поговорити зі звичайними людьми, а не з зірками, яким насправді нема чого сказати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus