USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Бандерштат-2016» приїде відомий письменник і мандрівник

22 Липня 2016 22:10
Участь у літературній сцені фестивалю Бандершат візьме відомий письменник і мандрівник Богдан Логвиненко.

Про це повідомляють організатори.

Богдан Логвиненко у свої 27 років відвідав вже понад 50 країн світу. Заснував і редагував інтернет-видання «Сумно», влаштовував тури іноземних музикантів Україною та українських музикантів європейськими країнами. Організовує туристичні тури, пише подорожні нариси, статті, книги. Є автором видань «Богдан Логвиненко про Нестора Махна, Шарля де Ґолля, Олеся Бердника, Джохара Дудаєва, Романа Шухевича» та «Saint Porno. Історія про кіно і тіло». Остання книга вийшла у 2016 році і за лічені дні привернула до себе потужну хвилю уваги та відгуків читачів.

Зараз Логвиненко працює над проектом «Перехожі» - низка розповідей про випадкових і невипадкових людей, про їхні перемоги, втрати, проблеми, успіх, про близькість і віддаленість, толерантність і щирість.

Зауважимо, що Богдан Логвиненко є одним з творців медіа-проекту Ukraїner.

Почути більше про подорожі, проекти, книги та життєві історії письменника усі охочі зможуть під час фестивалю Бандерштат, який відбудеться у Луцьку 5-7 серпня. Богдан Логвиненко виступить на літературних ранкуваннях Бандерштату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Липня 2016 07:20
po bandershtatu nie dostać Schengen

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus