USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Маневицькій РДА порадили повчитися у Ківерцівської

24 Січня 2013 18:00
Віце-губернатор Волині подякував керівництву Ківерцівської РДА за роботу з погашення заборгованості на ДП КСЛП «Ківерціліс».

Це заступник голови ОДА Едуард Стоєв зробив під час засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплат зарплат, стипендій, пенсій та інших обов’язкових платежів 24 січня.

Едуард Стоєв подякував керівництву Ківерцівської РДА і «всім причетним» за роботу з погашення заборгованості на ДП КСЛП «Ківерціліс», яке знаходилося в категорії економічно неактивних підприємств.

«Довгий період час в нас невирішеним було це питання і як поінформував голова адміністрації вже на 1 лютого цього року там буде суттєве погашення заборгованості, у на 1 березня її взагалі не буде», - розповів заступник губернатора Волині.

Зовсім інакше, за словами Стоєва, справи йдуть на підприємстві «Маневичіліс». Тож, заступник губернатора порадив керівництву Маневицької РДА обмінятися досвідом із ківерцівськими колегами, зібрати усіх причетних до цієї роботи і до першого лютого подати до облдержадміністрації конкретні пропозиції щодо шляхів вирішення цього питання.

Нарощення заборгованості щодо виплати зарплати за підсумками року спостерігалося і на КП «Луцьке підприємство електротранспорту» та ДП «Нововолинський ремонтно-механічний завод».

Загалом же, за словами Стоєва, станом на початок січня заборгованість з виплати зарплат на підприємствах в області становить 5,2 мільйона гривень. Порівнюючи із минулорічним показником, цей борг зменшився на 1,2 мільйона.

Окрім того, Стоєв зазначив, що протягом року боржників серед економічно активних підприємств Волині стало на 13 менше і тепер їх є лише 7. Така ж ситуація і з економічно неактивними підприємствами та банкрутами. За рік кількість перших зменшилася з 11 до 8, а других – з 8 до 4.

Загалом же сума боргу протягом року серед економічно активних підприємств зменшилася на 630 тисяч гривень, а серед неактивних – на 820 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НеКолісник Показати IP 24 Січня 2013 23:00
Поставте Зеника ще й головою Маневицької РДА і буде вам щастя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus