USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Маніпулюючи смертю Романюка, Вусенко хоче втримати посаду», – Ігор Поліщук

3 Березня 2017 21:44
Штучно порушуючи тему передчасної смерті міського голови Луцька Миколи Романюка, секретар міськради Юлія Вусенко намагається якнайдовше втриматись на посаді секретаря ради та, ставши виконувачем обов'язків мера, отримати право вето, аби блокувати незручні рішення депутатів Луцької міської ради.

Про це йшлося під час ток-шоу «Протилежний погляд» сьогодні, 3 березня.

Під час ефіру Юлія Вусенко неодноразово заявляла, що буцімто, депутати, які не підтримують її кандидатуру, не хочуть збиратись на позачергову сесію та «визнавати факт смерті міського голови». Хоча пані Вусенко, юрист за освітою, мала б знати, що факт смерті засвідчують не депутати, а свідоцтво про смерть, на засіданні ж мали проголосувати за припинення повноважень мера. Натомість, під час ефіру, Вусенко неодноразово наполягала на тому, що саме депутати не хочуть «визнати факт смерті».

Також на емоціях заявляла, що йдеться «про святі речі». У відповідь голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук заявив: якби Юлія Вусенко дійсно так поважала б покійного міського голову, як про це говорить, то не ставила б свої інтереси вище за інтереси громади.

Натомість, зі слів Поліщука, за висловами про високі матерії та повагу до покійника стоїть лише меркантильне бажання Вусенко отримати право вето, аби долати рішення депутатів міської ради.

«Юлія Вусенко навмисно призначила позачергову 19-ту сесію міськради, аби на ній отримати статус тимчасового виконувача обов’язків міського голови. На черговій, 20-й сесій, мали розглядати проект рішення депутатів міськради про зняття Вусенко з посади, а маючи право вето, вона могла б його блокувати», – пояснив Поліщук.

Неодноразово Юлія Вусенко заявляла про те, що депутати мають прийти на продовження засідення 19-ї, позачергової сесії міськради, яка, з її слів, розпочалась. Проте Вусенко, вочевидь, не хоче брати до уваги офіційний висновок юридичного відділу Луцької міськради, в якому йдеться про те, що сесія так і не розпочалась. Адже при необхдіному мінімумі в 22 голоси, в залі зареєструвався лише 21 депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Б...ь Показати IP 3 Березня 2017 21:57
Ця пад... нічого святого не має, останнім часом Р...к бачив що це за стерво, терпів бо вже було все рівно не до того, подивіться сесію останню як розходяться, нема там ні обнімань ні побажань, на похоронах Кр..го сам був як одиночка, нікого поруч, як ця своло,,а не боїться нічого, де ж вона антихрист..а . Недо.. пере.. або шиза
Лол Показати IP 3 Березня 2017 22:19
Хто вона така? Сєкрєтурка? Так хай носить каву і все. Чого ви робите з мухи слона?
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 22:33
Всім барбовалу!!
хвілолог Показати IP 4 Березня 2017 00:17
Місто заср\не, нагадує філію Брищенського звалища. Займіться справами громади - прибиранням, транспортом, медициною, зарплатнями лучан, створенням робочих місць.
Сергей Показати IP 4 Березня 2017 01:03
Вусенко буде класний мер.І не потрібно гав гав.
Анонім до Сергей Показати IP 4 Березня 2017 10:46
Вона сесію не може зібрати!!! Який мер??!!
далекоооооо Показати IP 4 Березня 2017 10:10
До мера Вусенко як до Бердичева... її дорога - тренування в разговорном жанре, поки,......а караван іде
Псевдохворим Показати IP 4 Березня 2017 10:28
Українські політики, які без проблем можуть взяти участь в бійках у Верховній Раді, дивовижним чином втрачають свою силу і здоров'я з наручниками на руках. Українці вже стали звикати до того, що як тільки в Україні відбувається гучне затримання людини з "вищих кіл", можна очікувати "спектаклі", а в медустановах готувати інвалідне крісло або віп-палати для відомого клієнта, Україною керують фізичні інваліди і розумові інваліди ....? Що ж Ви, шановні, такі слабенькі здоров'ям лізите в політику і у владу... групу інвалідності оформляйте і не мучте народ український... Не кожний слабий , що СТОГНЕ ?!
Лучанин Показати IP 4 Березня 2017 12:58
Люди, одумайтеся, яка Вусенко ?!!! Хто вона така ??? Це пройдоха з сумнівною репутацією. Хочете щоб Луцьк став львівським смітником ? То вона вам це точно організує. Для мера міста, Луцьк повинен бути рідним та дорогим. Лучани, закликаю вас, давайте обиремо достойного мера !!!
може грип до Лучанин Показати IP 4 Березня 2017 19:17
Може Поліщук І.????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus