USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий депутат очолив комісію Луцької міської ради

11 Грудня 2018 11:57
Депутат Луцької міської ради Андрій Білан очолив комісію комунального майна та приватизації.

Про це йшлося 11 грудня під час засідання позачергової 50-ї сесії міської ради.

Нагадаємо, на минулій сесії нового депутати міської ради Андрія Білана зареєстрували відповідно до процедур Луцької міської територіальної виборчої комісії, адже раніше депутат міської ради Богдан Вавринюк склав мандат. До того ж, на минулій сесії депутат Юлія Вусенко висловила ініціативу увійти до складу постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Тож, на розгляд депутатів був винесений проект рішення, яким пропонувалося внести зміни до складу комісії комунального майна та приватизації, зокрема виключити Богдана Вавринюка, який раніше виконував функції голови комісії, а на його місце призначити Андрія Білана.

Юлія Вусенко запропонувала включити її до складу комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, однак депутати не підтримали проект рішення.

Депутат Євгеній Ткачук, своєю чергою, наголосив, що він неодноразово робив зауваження Юлії Вусенко про те, що вона не входить в жодну з комісії, тож він запропонував їй, як юристу, увійти до складу комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Однак Юлія Вусенко відзначила, що входження в комісію відбувається лише за волевиявленням депутата, до того ж вона має економічну освіту та закликала не ставити пропозицію на голосування.

Проте Євгеній Ткачук зауважив, що депутат повинен виконувати свої обов'язки у будь-якій комісії. До того ж, депутат Олександр Кравченко звернув увагу, що не потрібно вирішувати питання про входження в комісії без попереднього обговорення.

Радник міського голови Ігор Поліщук пригадав, як керівники фракцій на початку каденції домовилися про те, яким чином працюватимуть комісії. Тож, він запросив на погоджувальну раду, аби це ще раз обговорити. До того ж, потрібно обговорити роботу інших комісій, які нині недієздатні. Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що депутати мають право не підтримати пропозицію Юлії Вусенко, адже їм набридло протягом довгого часу вмовляти її увійти в якусь з комісій.

Отож, депутати підтримали проект рішення без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus