USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Маніяка у Луцьку немає, – стверджує начальник луцької міліції

18 Вересня 2009 13:04
На початку тижня на бульварі Дружби Народів у Луцьку, якраз на кінцевій зупинці маршрутки №28, приблизно о 19.00, на молоду дівчину знову скоїв напад невідомий чоловік. Зовні він був схожий на безпритульного, а на правій руці у нього був намотаний пакет. На допомогу молодій жінці прийшов водій маршрутного таксі. А нападник із місця пригоди відразу зник. Та із заявою до міліції дівчина не звернулася. Про це репортер «Волинських Новин» дізнався від подруги потерпілої.
 
Начальник Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області Роман Крохмаль запевняє, що чутки про луцького маніяка – дезінформація. Головний міліціонер Луцька зазначає, що дійсно було два замахи на згвалтування – на десятирічну дівчинку та двадцяти восьмирічну жінку у районі ЛПЗ. «Говорити про те, що напади скоїла одна і та ж особа – підстав немає», – наголошує Роман Крохмаль.
 
Зі слів потерпілих склали фоторобот, який розповсюдили у школах та деяких ЗМІ. Однак у самому районі ЛПЗ фоторобота чомусь немає. Що ж до чуток, що потерпіла дитина перебуває у реанімації, пан Крохмаль каже, що про це йому нічого невідомо.
 
Щодо нападу на жінку у районі Меморіалу Слави, пан Крохмаль говорить, що на меморіалі скоїли замах на пограбування і особа нападника наразі встановлена. Допоки цей чоловік не затриманий, дівчата, які живуть у районі ЛПЗ, бояться виходити з дому. Навіть у магазин йдуть хоча б з кимсь удвох.
 
Роман Крохмаль розповідає, що на «102» щодня телефонують чимало людей, які начебто бачили підозрюваного. За надання такої інформації передбачена винагорода у три тисячі гривень. Подзвонити можна не лише за номером «102» у Луцьку, а й за телефонами – 4-22-95, 4-44-17.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Знаючий Показати IP 18 Вересня 2009 13:45
то чого тоды міліція минулого тижня розвішувала на поштах оперативні повідомлення про те, що скоріш за все підозрюється одна людина? Тепер інше гнуть.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 13:55
На ГПЗ ніби ще спочатку вішали: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=41191&pid=378362&mode=threaded&start=0#entry378362
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 15:40
Щось цей п. Крохмаль заплутався - дезінформація і одночасно фоторобот з обіцяною нагородою. Нападів було вже кілька, як і видно з цієї статті. А головне - як оперативно, Луцьк вже цілий тиждень тільки й про це говорить, а наша доблесна міліція тільки-но сподобилася на якусь заяву.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 17:09
Якщо хочете знати, у міліції зараз немає часу інформувати журналістів чи ще там когось про всяких маніяків. Вони зараз почилено готуються до прес-конференції про підсумки фестивалю "Міліцейські зорі"
Адвокат Показати IP 18 Вересня 2009 19:10
Правий фоторобот нагадує "відомого" у луцьких юридичних колах генерального менеджера - правознавця з червоним дипломом;) З повагою до законності та справедливості.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 21:19
Не переживайте, лучани! Як заявив наш доблесний міліціонер маніяка немає. Є кілька уродів які нападають на жінок з метою згвалтування. Так що все спокійно, це ж краще ніж один маніяк!
123 Показати IP 20 Вересня 2009 19:33
Наша міліція (луцька) - ліниві сволочі, яким краце сказати, що немає ніякого маніяка. Не видно, що вони стараються щось зробити. Коли згвалтують дочку якоїсь міліцейської шишки, тоді справа розшуку почнеться... Сором!
Анонім Показати IP 21 Вересня 2009 10:16
Якщо немає ніяких маніяків, то де взялися вже 8 трупів за цих декілька днів? Жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus