USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Маркевич викликав до збірної вихованця волинського футболу

11 Травня 2010 18:33
Головний тренер національної команди України Мирон Маркевич довикликав на збір «універсала» з львівських «Карпат», вихованця волинського футболу Артема Федецького.

Про це «СіД» розповів прес-аташе національної команди України Олександр Гливинський.

Артем Федецький вперше отримав виклик до національної команди, збільшивши кількість абсолютних дебютантів до семи. Раніше отримали запрошення до збірної Ощипко, Польовий, Коноплянка, Олійник, Яковенко і Дикань.

25-річний Артем Федецький - захисник львівських «Карпат», володар Кубка УЄФА 2009. Син легендарного футболіста «Волині» 1980-х років Андрія Федецького.

Вихованець луцького футболу. Перший тренер — Віктор Попко. Виступав за любительську команду «ЕНКО» в чемпіонаті Волинської області.

Грав за команди «Арсенал» (Київ), ФК «Харків». У вищій лізі дебютував 4 березня 2007 року в матчі «Чорноморець» — «Арсенал».

На 24 травня 2009 року в чемпіонатах України провів 41 гру, забив шість м’ячів, у Кубку України зіграв три гри. У єврокубках зіграв одну гру.

У червні 2009 року перейшов до львівських «Карпат» на правах дворічної оренди. Відразу став одним із лідерів команди, почав багато забивати.

Нагороджений медаллю «За працю і відвагу».

Артем Федецький - третій уродженець Волині, якого Маркевич викликав до лав збірної. У раніше оприлюдненому переліку є лучанин Анатолій Тимощук («Баварія»)і вихованець любешівського футболу Тарас Михалик («Динамо»).

Крім того, у луцькій «Волині» грали й інші кандидати-збірники - Марко Девіч («Металіст») та Євген Хачеріді («Динамо»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus