USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Мармароський експрес». На початку грудня між Україною і Румунією курсуватиме новий поїзд

9 Листопада 2022 23:42
«Укрзалізниця» повідомила, що 8 листопада провела перший тестовий заїзд потяга на відновленій ділянці Рахів – Ділове – Валя-Вішеулуй (Румунія).

Цей маршрут невдовзі обслуговуватиме «Мармароський експрес» – регіональний поїзд ДПКр-3, побудований в Україні. В УЗ очікують, що він почне курсувати вже на початку грудня, пише Бабель.

Планують, що на день буде два рейси з можливістю пересадки пасажирів на поїзди румунської залізниці. Від Валі-Вішеулуй щодня курсують поїзди до станцій Сігет, Клуж та Бухарест, додали в УЗ.

Читати ще: Уперше за багато років: із Ковеля пустили прямий потяг до Ужгорода

«Чистий час у дорозі (без урахування митних процедур) від Рахова, що перетвориться на ще один транспортний хаб Закарпаття, до румунської Валі-Вішеулуй складає близько 40 хвилин мальовничою гірською долиною. Прикордонний та митний контроль здійснюватиметься на борту поїзда при посадці», – повідомили в компанії.
Нагадаємо, Україна та Молдова відновили рух пасажирських потягів за маршрутом Київ – Кишинів після 24-річної перерви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 10 Листопада 2022 10:21
https://www.youtube.com/watch?v=lGxxLrnLIp0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus