USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Марш Мільйона об'єднує країну

8 Грудня 2013 15:22
Народне віче Марш мільйона сьогодні зібралося у всіх регіонах України, йдеться в сюжеті ТСН.

У ці хвилини мітинги проходять у Донецьку, Вінниці та Львові. З 12:00 акції на підтримку Євромайдану тривають у більшості великих міст України.

У Луганську сьогодні вийшла рекордна для міста кількість мітингувальників. Близько півтисячі людей зібралися біля пам'ятника Шевченка. Безпрецедентною була і кількість міліціонерів та бійців спецпідрозділів - вони оточили місцевий Майдан щільним кільцем.

Рекордним за кількістю став мітинг у Дніпропетровську. Три тисячі містян пройшлися пішою ходою на підтримку Євромайдану.

З молитви почався Марша мільйона у Чернівцях, де зараз на центральній площі зібралися близько тисячі людей, і постійно підходять нові учасники.

Тернопіль, який на підтримку євроінтеграції оголосив безстроковий страйк, традиційно відзначився багатотисячним майданом. Відзавтра на всіх держустановах міста висітимуть прапори Євросоюзу - так розпорядилася міська влада.
ВІДЕО зі столичного Євромайдану

"Майдан вже заповнений людьми. На Майдані Незалежності зібралося неймовірно велика кількість людей. Люди продовжують підходити", - повідомляє Gazeta.ua.

Народне Віче розпочалося з виконання духовного і державного гімнів України. Першим на сцені виступив Мирослав Попович, який зачитав звернення ініціативи "1 грудня".

"Кров дітей 30 листопада на Майдані позбавила уряд морального права керувати країною . Влада має підтвердити серйозність бажання дослухатися до народу" , - заявили відомі українські дисиденти і моральні авторитети.

"Тим часом кажуть, что столична міліція нарахувала аж 5 тисяч громадян", - коментують очевидці заяву МВС про всього лише 5 тисячах учасників "Маршу мільйонів" і викладають свої фото з місця подій.

"Частинку Майдану. А що там каже міліція?", - іронізують активісти в соцмережах.

"Люди вже не намагаються пробратися вглиб. Як заходять, так і стоять", - повідомляють журналісти з місця подій.

"Людей більше, ніж тиждень тому. Заповнений весь Майдан, Хрещатик і пагорби", - пише в твіттері Лівий берег.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Русский человек Показати IP 8 Грудня 2013 17:30
Какие милионы?30 000 максимум
Нормальний Показати IP 8 Грудня 2013 19:03
Не знав, що стільки майДАУНІВ...
Революція Показати IP 8 Грудня 2013 19:39
Русский человек - 30 тисяч кажеш????? http://www.youtube.com/watch?v=uhwtsjFbQK4 не знаєш не пиши дурниць...мільйон - це по малій мірі!
Анонім Показати IP 8 Грудня 2013 19:41
Нормальний - даун тут покі, що виключно ти, і ти такий нормальний як і твій президент)
Михайло Показати IP 9 Грудня 2013 01:52
Марш мільйонів об’єднав Україну, а знесення пам’ятника в Києві свободівцями роз’єднує Україну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus