USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Марші миру в Росії. ОНОВЛЕНО

21 Вересня 2014 16:25
Головне гасло сьогоднішнього Маршу - "Путін, досить брехати і воювати!".

Росіяни збираються або вже беруть участь у "Маршах миру" по великих містах Росії.

Як повідомляє Еспресо.TV, у Москві кілька десятків тисяч росіян беруть участь у "Марші миру".

Багато людей тримають в руках державні прапори України і Росії, а також прапори різних російських опозиційних партій і рухів. Деякі учасники акції одягнені в одяг кольорів українського державного прапора.

Крім цього, можна побачити плакати з написами: «Ні-війні», «Ла-ла-ла... зупини війну», «Пробач мені, Україно», «Руки геть від України», «Разом зупинимо війну», «Я не хочу війни», «Путіну потрібні раби і вороги, Росії вони не потрібні, матерям не потрібні труни», «Росія не веде війни, звідки ж «націонал-зрадники», «вороги» і безіменні могили?». Багато присутніх тримають в руках портрети російських військовослужбовців, загиблих на території Донбасу.

Зазначимо, що учасники акції співають гімн України, а також скандують: "Ні-війні!", "Слава Україні! Героям слава!" Деякі виконують популярну кричалку українських фанатів "Ла-ла-ла..."

"Марш миру" у Москві почався о 16:00 за київським часом. Дивіться онлайн-трансляцію акції, а також репортажі з інших міст РФ, де вони відбуваються:


"Марш миру" у Єкатеринбурзі ще триває.
Broadcast live streaming video on Ustream


Вже розпочався "Марш миру" у Петербурзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus