USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В Росії у ДТП загинуло двоє волинян

11 Вересня 2014 16:53
Волиняни загинули під колесами автомобіля в Росії. Про це інформує Вісник.

Уродженці села Кортеліси Ратнівського району, та ще й родичі. У Брянську були на заробітках, і уже незабаром мали приїхати додому. Як це сталося - достеменно невідомо. 54-річний Василь Горнік та 42-річний Василь Панчук ввечері переходили дорогу, коли на них наїхав автомобіль «Форд». Чоловіки загинули на місці. Як пише російська преса: «Поліція проводить перевірку за фактом ДТП з двома загиблими.

Згідно з попередніми даними, 24-річний мешканець Вигоничського району, управляючи автомобілем «Форд Фокус», допустив наїзд на двох чоловіків, 1972 і 1960 років народження, які раптово вибігли на дорогу. Вони від отриманих травм померли на місці події. Нині поліцією встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної події. Вирішується питання про порушення кримінальної справи».

У селі кажуть, що чоловіки переходили дорогу, яка є швидкісною. І переходили по пішохідній доріжці.

Обох Василів поховали на одному кладовищі, яке є спільним для декількох сіл. Відправу провели у Кортеліському храмі місцевий священик та млинівський.

Без батьків залишились двоє дітей Василя Горніка і троє - Василя Панчука, до речі, старший його син на заробітках був разом з батьком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus