USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Маршрут № 33 хотіли зняти з вулиці Чорновола

19 Жовтня 2016 12:10
Через аварійні ризики під час виїзду на вулицю Задворецьку, маршрут № 33 пропонували пустити по проспекту Соборності, знявши маршрутки з вулиці Чорновола. Однак проект рішення зняли з порядку денного.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 19 жовтня.

Нагадаємо, рішенням виконавчого комітету міської ради від 6 липня 2016 року затвердили шлях за маршрутом № 33: Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Старий ринок (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець).

Як повідомив начальник управління транспорту міськради Анатолій Миронюк, на маршруті є великий ризик виникнення аварійних ситуацій на ділянці, де автобус виїжджає з вулиці Чорновола, через вулицю Карпенка-Карого та залізничний переїзд на Задворецьку.

З його слів, ця ділянка – дуже небезпечна. Там висока щільність руху і у водія немає шансів для контролю за обстановкою. Тому Анатолій Миронюк пропонував пустити автобус через міст по проспектах Соборності, Перемоги та Мойсея. Разом з тим маршрут їздитиме вулицями Огієнка та Клима Савури . А ось на вулиці Чорновола не буде маршрутки, тим паче, переконує посадовець, пасажирів там сідає небагато.

Однак, члени виконкому вирішили зняти питання з порядку денного, щоб фахівці все-таки прорахували можливість залишити маршрутку на вулиці Чорновола, але об’їжджаючи небезпечну ділянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
луцький Показати IP 19 Жовтня 2016 12:47
Хто взагалі такий маршрут проклав і затвердив? Це просто жах!!!
оксана до луцький Показати IP 19 Жовтня 2016 13:48
Це ваша особиста думка
Лучанин Показати IP 19 Жовтня 2016 14:23
Я чогось не розумію. Це для маршрутки небезпечну дорогу побудували чи вона там існувала, існує і буде існувати? Можливо треба обладнати ті небезпечні ділянки знаками чи світлофорами так, щоб усім учасникам руху було безпечно. Харе вже на роботи брати родичів та знайомих, розбавте хоч двума спеціалістами які могли б порядок навести. За інших водіїв хто буде хвилюватися?! А маршрут зручний, постійно їздив з самого початку, поки можна було дочекатися маршрутку. Останні два тижні інтервал руху досить великий і тому прочекавши довго сідаю в інші маршрутки.
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2016 18:51
Підтримую міського Голову Маршруту по Чорновола бути!!!!1) Чинуші говорять, що по чорновола слабкий пасажиропотік А ЗУПИНКУ ЧИ ХОЧ ЗНАК ВИ ТАМ ПОВІСИЛИ???? Люди кожен ранок бігають з місця на місце виловлюють ту маршрутку... 2) ВИ ГОВОРИТЕ "небезпека здійснення регулярного руху автобусів при виїзді із вулиці Чорновола супроводжується постійним чотирьохсмуговим рухом транспортних засобів по вулиці Карпенка-Карого у двох напрямках та виїздом на залізничний переїзд" А ЛЮДИ РАНІШЕ ЙШЛИ ЧЕРЕЗ ТОЙ ПАСАЖИРОПОТІК ЩОБ ДІСТАТИСЬ ДО ЗУПИНКИ МАРШРУТКИ №23 Це вас не хвилювало???? ТАк маршрут ТУПИй це відразу вам казали не обовязково їхати через перехрестя можна відразу їхати по карпенка а далі на міст....
Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2016 09:00
Шановний начальник управління транспорту міськради Анатолій Миронюк, Ви не маршрут міняйте, а встановіть світлофор (дорогу по Карпенка-Карого перейти неможливо і на переході, машини летять і не пропускають). Маршрут пустили через Чорновола, Клима Савури та 8-го березня, тож нехай цими вулицями і їздять, адже тут немає жодної маршрутки. Жителі цих вулиць так довго чекали цього транспорту, дочекалися і тепер хочете відразу забрати??? Якщо пускати через Соборності, Перемоги, то навіщо вона взагалі тоді, що мало ще маршруток тудою їздить? Маршрут нормальний можна дістатися і до ринків як до одного так, і до іншого, так само і до лікарень. А якщо забрати маршрут, то аварійних ситуацій поменшає, сумніваюся!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus