USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку запустили новий автобусний маршрут. Якими вулицями

19 Квітня 2022 11:48
Від сьогодні у Луцьку розпочав роботу новий автобусний маршрут № 7 «Дубнівська – Завокзальний ринок».

Про це повідомили у міській раді.

Маршрут пролягає через вул. Дубнівську, об’їзну дорогу, дачний масив «Маяк», житлові комплекси «Сімейна фортеця», «Струмочок», «Амстердам» (с.Струмівка), вул. Рівненську, пр-ти Відродження, Молоді, Соборності, вулицями Гордіюк, Конякіна і Карпенка-Карого.

Цей автобусний маршрут з’єднає вулицю Дубнівську з міською лікарнею, дитячою обласною лікарнею, обласним перинатальним центром, ринком «Північний», 40 кварталом, АС-1, Завокзальним ринком.

Вулиці Конякіна, Гордіюк, 40 квартал будуть мати пряме сполучення з заводом «Модерн Експо». Жителі 40-го та 33 кварталів будуть мати змогу доїхати до дачно-садівничого товариства «Маяк».

Кількість автобусів на маршруті – 4 одиниці. Розрахунковий інтервал руху – 20 хв.

Як повідомив міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці, також на прохання лучан і жителів громади збільшили кількість автобусів на маршруті № 3 «Госпіталь-Гаразджа(кладовище)» з 4 до 6 одиниць, а на маршруті № 1 «вул. Дубнівська – завод «Мотор» з 6 до 8 одиниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Квітня 2022 12:49
Не думаю, що буде багато пасажирів на маршруті. Якби продовжили маршрут від Сімейної Фортеці на вулицю Хутірську(Діброва), далі виїжджає на Рівненську і по маршруту. То маршрут мав би попит

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus