USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Маршрутка №19 не хоче їздити до Прилуцького через погану дорогу

30 Червня 2017 17:05
Перевізник неохоче пускає рейси маршрутки №19 до села Прилуцьке через зіпсовану дорогу, яка «розбиває» автобуси.

Про це йшлося під час громадського обговорення місцевої ініціативи про добровільне об’єднання територіальних громад.

Між Луцьком та Прилуцьким діє договір про співпрацю, зокрема, і в напрямку забезпечення громадського транспорту. Маршрут №19 свого часу визначили як найбільш оптимальний для продовження у село. Спочатку перевізник пускав близько 5 оборотних рейсів на день, згодом скоротив до 4, наразі їх лише 2.

Хоча, зі слів сільського голови Прилуцького Валентина Арчибасова, люди задоволені й тим, проте хотіли б, щоб маршрутка їздила частіше та за оптимальнішим маршрутом. Адже рейси маршрутки №19 в часі пересікаються з автобусами №103 та 107.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолій Миронюк зауважив, що єдиною пересторогою перевізника є якість дорожнього покриття, зокрема, на вулиці Богуна, що в Прилуцькому.

Разом з тим, відповідно до договорів про співпрацю, запланований ремонт даної ділянки дороги, що з часом має вирішити ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 30 Червня 2017 22:06
дивно ... ліцензію на цей маршрут перевізник мати хоче, а їздити до кінцевої зупинки не хоче... то, може нехай просто відмовляється від цього маршруту і оголошують новий тендер... думаю, що бажаючі з'являться
Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 23:16
Дожилися - в Луцьку на 33-му двори як після ІІ-ої світової війни, а вони в селах за міські гроши будуть дороги робити бо маршрутка не хоче там їздити (((
Ен. Показати IP 30 Червня 2017 23:36
Ти в Луцьку на 33ому коли був останній раз, вумнік? Ще б в центрі такі двори були!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus