USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мартинюк запрошує «кадрові залишки» НСНУ до БЮТу

2 Липня 2008 21:17

Голова Волинської обласної організації партії «Реформи і порядок» Олександр Мартинюк заявив, що свідомим і послідовним активістам «Нашої України» не залишається нічого іншого, як поповнити ряди Блоку Юлії Тимошенко. Про це «Волинські Новини» повідомили 2 липня у прес-службі ВОО ПРП.
 
Пан Мартинюк переконаний, що агресивна розбудова партії «Єдиний центр» не призведе до створення політичної сили, що користуватиметься народною підтримкою. Навпаки,цей процес остаточно зруйнує Народний союз «Наша Україна».
 
На думку Олександра Мартинюка, у процесі створення «ЄЦу» кон’юнктурна частина «Нашої України» швиденько перестрибне в новий проект, а ідейний актив буде вимушений виконувати роль статистів-чорноробів для своїх «успішних» побратимів або ж шукати новий політичний притулок. Нині, наголосив він, позиція «Нашої України» нагадує дії розгубленої дівчини, що вперто добивається почуттів коханого, який уже десять років одружений з іншою.
 
В цій ситуації, переконаний лідер волинських реформаторів, свідомим і послідовним активістам «Нашої України» не залишається нічого іншого, як поповнити лави Блоку Юлії Тимошенко. Зміцнений таким чином БЮТ зможе ще ефективніше відіграти роль єдиної альтернативи антиукраїнським та антидемократичним силам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus