USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Масштабне озеленення та сквер: у Луцьку оновлять площу перед РАЦСом

11 Червня 2021 16:39
Частину коштів із субвенції на соціально-економічний розвиток, залученню яких посприяв народний депутат Ігор Палиця, спрямують на ремонт площі перед Палацом урочистих подій в Луцьку.

Про це 11 червня під час традиційного щотижневого звіту проінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Як наголосив міський голова, площа перед РАЦСом - найбільше знищена серед усіх площ у Луцьку. Фактично вона перебуває в аварійному стані.

«Вона непридатна для використання. Ми замовили дуже гарний проект, який опублікуємо згодом. Скажу лише, що на території площі передбачили величезну кількість озеленення, зону для проведення масових заходів, буде відпочинкова зона-сквер, додаткові місця для паркування і багато іншого», - розповів Ігор Поліщук.

Додав, що найближчим часом планують оголошувати процедуру закупівлі, і вже у липні цього року приступати до ремонтних робіт.

«Дякуємо, Ігорю Петровичу, за такі кошти і можливість робити зміни у нашому місті. Ця площа чекає ремонту впродовж десятиліть», - подякував нардепу мер.

Нагадаємо, 26 травня 2021 року під час сесії Луцької міської ради внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади. Зміни до бюджету, зокрема, враховують субвенцію на соцекономрозвиток від народного депутата України Ігоря Палиці в сумі 12 250 тисяч гривень. Частину цих коштів буде використано для капітального ремонту площі перед РАЦСом, решта - скверу поблизу НВК №26.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 11 Червня 2021 17:02
Це дуже хороша новина! Але й той РАЦ виглядає теж дуже 'криповенько' як 90% радянської архітектури на жаль( асоціювати таку важливу подію у житті з тим несмаком взагалі не хочеться)
Запитання Показати IP 11 Червня 2021 17:58
А підмурівок Стефану Поппелю знесуть?
Лучани Показати IP 11 Червня 2021 18:12
Це важливий містобудівний проект ! Відповідно, повинен був бути оголошений архітектурний конкурс ! Для визначення кращого проекту необхідно утворити журі. Проекти виставити для озайомлення лучан, провести громадське обговорення і Проект також необхідно розглянути на засіданні Спілки архітекторів . Така процедура обумовлена чинним містобудівним законодавством !
луцький до Лучани Показати IP 13 Червня 2021 14:31
Ну звісно :))) А головувати у тому конкурсі будуть Вітів з Пирожиком :))) Досить вже! Надивились на ту розвалюху! Час змінювати на краще!!!
Семен Показати IP 11 Червня 2021 22:28
Про будівлю. Забрати антену з будівлі. Кольри будівлі можна змінити. На фасаді маємо два величезних полотна на яких можна малювати-муралити(марс-венера тощо). Ніяких пам'ятників! (хіба що чуваку, який перший вирішив одружитись)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus