USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Масштабні військові навчання РФ: експерт пояснив, чому це на руку Україні

4 Вересня 2022 00:27
Від 1 вересня у РФ розпочалися масштабні військові навчання «Восток-22», в яких беруть участь Китай, Індія, Лаос, Монголія, Нікарагуа, Сирія та кілька колишніх радянських країн.

На думку військового експерта, керівника Центру військово-правових досліджень Олександра Мусієнка, ці навчання РФ не становлять жодної загрози для України, навіть добре, що вони розпочалися, оскільки Росія залучила до них певну кількість своєї армії, пише ТСН.

«Навчання «Восток-22» мають пропагандистську мету. Росія таким чином хоче продемонструвати, що є країни, які готові взяти участь з нею у спільних навчаннях, і начебто вона не перебуває у такій тотальній міжнародній ізоляції», – сказав Мусієнко.

Читати ще: Білорусь проводитиме навчання зі «звільнення територій». ЗСУ готові до всього

За його словами, ці країни взяли участь у навчаннях, щоб використати Росію у своїх цілях.

«Ясна річ, що кожен намагається використати Росію по-своєму, тому що ні Китай, ні Індія не зацікавлені в загостренні й серйозному протистоянні із Заходом. Проте є Росія, яка готова. І у цьому напрямку її всі хочуть використати для своїх інтересів», – сказав експерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Диванний генераліссі Показати IP 4 Вересня 2022 07:38
Отого диванного експерда за рускім карабльом відправити. Усі розуміють, що русня під приводом навчань купила війському техніку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus