USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Матч «Волинь»-«Металург» - вже цієї п'ятниці у Луцьку

27 Травня 2015 09:46
Матч між луцькою «Волинню» та донецьким «Металургом» відбудеться у п’ятницю 29 травня (17:00). Про це інформують у прес-службі волинського клубу.

Комітет арбітрів призначив суддівські бригади на матчі заключного туру сезону. Головним арбітром поєдинку буде дніпропетровець Віталій Романов.

Віталій Миколайович Романов народився 12 лютого 1980 року. Суддівську кар`єру розпочав у 1997 році. Матчі Прем'єр-ліги обслуговує з 2010 року.

У цьому сезоні Романов обслужив 9 поєдинків УПЛ та 1 в Кубку України. У них він пред’явив 50 жовтих карток, 4 – червоні та призначив 2 пенальті.

Асистенти арбітра у грі лучан із донеччанами – Андрій Мотика (Тернопіль) та Віктор Кравченко (Львів).

Четвертий арбітр: Юрій Грисьо (Львів).

Спостерігач арбітражу: Василь Попович (Іршава)

Делегат ФФУ – Сергій Марусін (Одеса).

Поєдинок молодіжних команд обслуговуватиме Юрій Грисьо. Йому допомагатимуть Едуард Карапетян (Тернопіль) та Володимир Журибіда (Луцьк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus