USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Матч Україна - Англія покажуть тільки по Інтернету

5 Жовтня 2009 13:56

Англійські вболівальники не побачать прямої трансляції матчу Україна - Англія по телебаченню, – повідомляють «Волинські Новини».
Відбірковий матч Чемпіонату світу-2010 між збірними України та Англії, що відбудеться 10 жовтня у Дніпропетровську, не транслюватиме жоден телевізійний канал Великобританії. Це буде перший випадок в англійській історії, коли пряму трансляцію матчу збірної не будуть показувати по телебаченню.
Англійські вболівальники зможуть побачити гру лише і Інтернеті. Підписка на цю трансляцію буде коштувати п\'ять фунтів, – передає ТСН.
Справа в тому, що українська сторона через компанію Kentaro продала права на цей матч каналу Setanta Sports. Однак Setanta збанкрутувала, а ніхто з її конкурентів не захотів викуповувати права на трансляцію матчу за запропонованою ціною.
За словами керуючого директора Kentaro Пітера Сільверстоуна, матч у гарній якості буде транслюватися в режимі потокового відео на спеціальному веб-сайті, доступ на який можна буде придбати за 5 фунтів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 08:06
А нам татарам....
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 09:44
Ще б сказали як тих 5 фунтів можуть українці заплатити
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 22:53
Автору статті. Пишіть в заголовку не "Матч Україна - Англія покажуть тільки по Інтернету", а "В Англії матч Україна - Англія покажуть тільки по Інтернету". І не вводьте в оману читачів своїми заголовками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus