USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Матеріальна база Волинського обласного дитячого термедоб’єднання зміцниться?

4 Листопада 2008 16:17
Голова постійної комісії облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства Дмитро Дремух та його заступник Михайло Бегаль відвідали Житомирську обласну дитячу клінічну лікарню, – повідомляють 4 листопада «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Волинської обласної ради, депутати обласної ради є членами робочої групи, створеної згідно з розпорядженням голови обласної ради Анатолія Грицюка, яка вивчає діяльність Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.
У Житомирі робоча група побувала задля того, щоб порівняти умови лікування та матеріальну базу місцевої обласної дитячої клінічної лікарні та з можливостями аналогічної структури на Волині. Заодно волинські депутати та інші члени групи мали нагоду познайомитися з функціонуванням обласного пологового будинку та сучасного перенатального центру, який діє в Житомирі вже більш ніж три роки.
Дмитро Дремух та Михайло Бегаль відзначають, що у житомирській дитячій лікарні лікують лише дітей. «На базі дитячих лікувальних установ не варто розміщувати відділення для дорослих, так як це практикує Волинська обласна дитяча клінічна лікарня. У Житомирі жодного ліжка для дорослих немає», – резюмує голова постійної комісії облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства.
Депутати облради одностайні і в тому, що матеріальна база Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання значно слабша, ніж в Житомирі. Зокрема, головний лікар Житомирського перенатального центру заявив, що в них немає потреби на придбання лікувально-діагностичної апаратури в найближчі 2-3 роки.
Зі слів Дмитра Дремуха, депутати-медики будуть лобіювати виділення коштів з бюджетів усіх рівнів для зміцнення матеріальної бази нашої лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus