USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Мати відправила на війну одразу двох синів, - історія бійців з Волині

4 Жовтня 2014 11:38
Двох своїх синів одночасно випровадила на війну волинянка Тетяна Климчук. Обох їх довелося визволяти з полону. Хлопців відпустили з умовою, що вони більше не повернуться на Донбас, як воїни, інакше – розстріл. Нині жінка знову у відчаї: її сини отримали наказ за кілька днів повернутися до війська. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Мати розповідає, що у зону АТО спочатку мобілізували молодшого сина, а через день пішов і середній (усього в матері троє синів). Далі, каже, як у страшному сні: іловайський котел, втрачений із синами зв'язок і, нарешті, звістка про те, що обоє - в полоні.

"В які тільки двері вона не стукала, піднімала на ноги всіх, хотіла продавати все, аби викупити синів, на Сніжне збиралася їхати", - каже Наталія Соколова.

Про звільнення обох братів волонтери домовлялися кілька тижнів. Нині обоє синів - вдома, але уже отримали наказ за кілька днів повернутися до війська.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus